Home
Over ons
Innovatietafels
Nieuws
Contact

Nieuws

Kansenkaart: waterstof initiatieven in beeld

27 november 2020
Bedrijvenkring Sterk Techniek Onderwijs

27 november 2020
DrechtstedenInzicht: arbeidsmarkt innovatief in beeld

27 november 2020
 
 
 

Innovatietafel E-facturatie

 
28 augustus 2018
De innovatietafel E-facturatie van Werkgevers Drechtsteden heeft het initiatief genomen om kleine én grotere organisaties in de regio te informeren, te stimuleren en hulp te bieden bij het oppakken van elektronisch factureren. Vóór en dóór organisaties dus! Een belangrijk onderdeel is de bouw van een ICT platform dat fungeert als een regionale “super” hub. Dit platform faciliteert organisaties bij de omzetting van alle soorten facturen (papier, PDF en de verschillende in gebruik zijnde UBL versies) naar één digitale UBL-versie factureren.

Bij de uitvoering van het project zijn met name de deelnemers van de Werkgevers Drechtsteden Innovatie Tafel elektronisch factureren betrokken. De basis architectuur en 0 versie van de super hub wordt gezamenlijk door Vitrumnet, Heeros en DRV vormgegeven. IMC vervult (als voorzitter van de innovatietafel elektronisch factureren) de rol van projectmanager en bewaakt in die zin de voortgang van het proces en resultaten.

In nauwe samenwerking met DRV wordt de business case opgesteld. Stichting Drechtsteden Onderneemt heeft bij Smart City Dordrecht een subsidie van € 15.000,00 aangevraagd voor de ontwikkeling van het project.