Innovatietafel Vracht en Logistiek

In de afgelopen weken is er een innovatietafel vracht en logistiek georganiseerd door de Verkeersonderneming. De inzet is dat we samen met bedrijven bekijken welke initiatieven we kunnen nemen om het aantal vrachtbewegingen te reduceren. Dit doen we samen met meerdere bedrijven aangezien het bundelen van krachten meer kan bieden en we samen de bereikbaarheid kunnen bevorderen. Uiteraard zijn individuele projecten van een bedrijf ook bespreekbaar. 

De doelstelling is om samen de bereikbaarheid in de regio te bevorderen, slimmer en schoner. Mocht u ook interesse hebben voor een innovatietafel; dit kan gaan over vracht- maar ook over bestelverkeer, dan komen wij uiteraard graag in contact met u.

Mogelijkheden voor logistieke ondersteuning
De Verkeersonderneming werkt al jaren samen met logistieke bedrijven. Veelal kloppen bedrijven aan met een vraagstuk gericht op kostenbesparing of duurzaamheid.

Vanuit de ambitie en behoefte van de ondernemer adviseert De Verkeersonderneming kosteloos over de kansen en mogelijkheden. Gezamenlijk wordt een actieplan opgesteld hoe die ambitie te bereiken. Inmiddels zijn op deze manier al meer dan 1.500 logistieke bedrijven op weg geholpen naar efficiëntere logistiek. Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op!

Aanmelden ➡️ info@kolenbrander-interimmanagement.nl

Top