Wat is een innovatietafel?

Innovatietafels zijn een werkwijze om initiatieven die groter zijn dan één onderneming van de grond te trekken. Deze werkwijze is een vertaling van de missie en visie en is ontstaan vanuit de gedachte dat er behoefte is om te sturen op concrete, daadkrachtige vernieuwing en vooruitgang met het ondernemersbelang centraal. Er is een duidelijk doel! De innovatietafel staat open voor alle partijen/stakeholders die daarin belang hebben. Leden en niet-/aspirant leden. Resultaatgericht! Voor alle deelnemers moet duidelijk zijn wat zij komen brengen en wat er gehaald kan worden. Individuele belangen en doelstellingen worden uitgesproken en in kaart gebracht. Deelname vraagt lef van de deelnemers. Geïnitieerd vanuit ondernemerschap waarbij alle triple helix (ondernemers, onderwijs, overheid) partners nadrukkelijk betrokken worden.

TYPISCHE DEELNEMERS Ondernemers, financiers, vergunningverleners, omgevingsdienst, Rijkswaterstaat, ontwikkelaars, projectleiders, deskundigen, subsidie specialisten, onderwijs partners, uitvoeringsorganisaties van de overheid, etc.

HOE START IK EEN INNOVATIETAFEL? Een tafel kan vanuit elke stakeholder ontstaan. Wij initiëren, ondersteunen en begeleiden de tafels waar dat nodig is. Meer weten? Neem contact op via office@werkgeversdrechtsteden.nl

Top